• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Eindstanden competitie

Voor de badmintonners zit het reguliere competitieseizoen er alweer op. Het competitieseizoen loopt van september t/m februari, daarna is er tijd voor toernooien en recreatief spelen.

Er kwamen dit seizoen maar liefst drie jeugdteams en drie seniorenteams uit voor De Kwakel.

De jongste twee jeugdteams bestonden uit bijna allemaal debutanten, zij hadden een zware kluif aan de tegenstanders die vaak al meerdere jaren competitie speelden. Toch mocht dit het spelplezier niet drukken en stonden Yoek, Olaf K, Boaz, Stan, Olaf H, Luca en Tobias steeds met goede inzet op de baan. Beide teams zijn laatste geworden in hun poule. Het oudste jeugdteam, waar Tess, Elin, Jacco en Dion voor het eerst een mixteam vormden vond hun draai steeds beter. Aanvankelijk werden er veel wedstrijden verloren, maar in de tweede competitiehelft scoorden ze steeds meer punten. Ze zijn op een mooie derde plaats geëindigd.

Alle seniorenteams hebben de competitie op de zesde plek in hun poule afgesloten. Team 3 speelde als enige in dezelfde samenstelling als vorig seizoen. Eva, Henriëtte, Peter en Jillis kampten aan het begin van het seizoen wel met enig blessureleed, waardoor er regelmatig met een andere heer gespeeld werd. Team 1 en 2 hadden beide twee nieuwe spelers, door verschuivingen in de teams. Dit was vooral in het begin van de competitie zichtbaar in het dubbel- en mixspel, de spelers moesten nog een beetje aan elkaar wennen. Team 1 heeft maar liefst 4 van de 14 wedstrijden gelijkgespeeld, iets wat niet vaak voorkomt.

Alle badmintonners, competitiespelers en recreanten, maken zich nu op voor de clubkampioenschappen en daarna start de periode waarin de liefhebbers toernooien kunnen gaan spelen.

Lijkt badminton jou ook een leuke sport? Kom dan eens kijken op maandagavond in de KDO sporthal in De Kwakel. De jeugd speelt van 9-20:30 uur en de senioren kunnen vanaf 19:30 aan de slag. Om 22:30 uur gaan de lampen in de zaal uit.

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel