• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Het bestuur zorgt er onder andere voor dat de aanmeldingen, afmeldingen, financiën en zaalhuur geregeld worden. Ook denkt het bestuur aan andere activiteiten waar de badminton aan deel kan nemen (stemmen tellen, braderie).
Heeft u vragen aan het bestuur of een algemene vraag, dan kunt u altijd bij een van deze personen terecht.

Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat alle competitieteams zijn opgegeven bij de badmintonbond, dat iedereen een bondsnummer heeft en andere competitie gerelateerde zaken. Voor vragen over de competitie of de badmintonbond kunt u hier terecht.

De technische commissie verzorgt de indeling van de competitie teams. Daarnaast zorgen zij ervoor dat er voldoende materiaal (shuttles) aanwezig is en onderhouden ze het contact met de trainer.

De jeugdleiding regelt alle zaken omtrent de jeugd, de trainingen op zaterdagochtend en het weekendje op kamp. Heeft u vragen dan kunt u direct bij de jeugdleiding terecht.

De activiteitencommissie regelt alle extra toernooitjes, denk hierbij bijvoorbeeld aan het kersttoernooi en het sponsor toernooi. Daarnaast regelen ze ook alles omtrent de clubkampioenschappen, van de loting tot en met de planning, speelvelden en niet onbelangrijk, de prijzen.

Het website beheer zorgt ervoor dat de website up-to-date is. Heeft u vragen, opmerkingen, verzoeken of tips dan kunt u hier terecht.

Deze commissie is verantwoordelijk voor alle zaken welke te maken hebben met commerciele zaken/sponsoring zowel richting bestaande- als potentiele partijen. Interesse om geheel vrijblijvend te praten over de mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel