• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Competitie 2014-2015

Op toernooi.nl is de competitie 2014-2015 te vinden. 

Hier vind je het schema van alleen BV De Kwakel. Alle teams hebben inmiddels per e-mail het schema van hun team ontvangen.

Sporthallocaties zijn te vinden op toernooi.nl. 

Voor vragen kun je terecht bij de CCP'er Eefje

Algemene competitie informatie

BV De Kwakel speelt mee in de competitie van de regio Noord-Holland.

Samenstelling teams
De technische commissie stelt elk jaar in maart de teams samen voor het volgende seizoen. Uiterlijk 1 april van elk jaar moeten de teams worden opgegeven aan Badminton Nederland. Een team bestaat uit minimaal twee heren en twee dames bij de mixteams en vier heren bij de herenteams (bij de jeugd kan hiervan worden afgeweken).

Indeling in klasses
Er zijn verschillende klasses en binnen de klasses verschillende afdelingen. In het seizoen 2014/2015 speelt BV De Kwakel met drie teams in de derde klasse (veren shuttles), twee teams in de vierde klasse waarvan één herenteam (nylon shuttles) en één team in de vijfde klasse (nylon shuttles). Ook is er een team in de jeugd. 

Wedstrijden
Elke afdeling binnen een klasse bevat maximaal 8 deelnemers. Dit houdt in dat je maximaal 14 wedstrijden per seizoen speelt. De thuiswedstrijden van de senioren vinden plaats op zondag 10 uur of zaterdag 14 uur. Het jeugdteam speelt de wedstrijden op zaterdag om 9 uur. Als er op één baan gespeeld wordt, duurt een wedstrijd gemiddeld 4 uur. Een wedstrijd bestaat uit 4 singles, 2 dubbels en 2 mixes.

In augustus is bekend wanneer de wedstrijden worden gespeeld en zal de CCP'er de teamleden (via hun teamcaptains) informeren. Ook is via www.toernooi.nl dan het speelschema te vinden. Het seizoen loopt van september tot en met januari. 

Bij vragen over de competitie kun je contactopnemen met de CCP'er van de vereniging (Eefje van Rijt) of kijk eens hier voor de regels. Voor de teamindeling en de training kun je terecht bij de TC (Hans de Fretes, Iwan van Oostwaard).

1 april regeling

Voor spelers die uitkomen in de Regiocompetities geldt de 1 april-regeling. Dit houdt in dat de speler vóór 1 april schriftelijk bij de huidige vereniging moet melden dat hij in het seizoen 2014/2015 geen competitie speelt voor de huidige vereniging. De speler kan dan zonder beletsel overstappen naar een andere vereniging. Besluit een speler na 1 april om competitie te gaan spelen voor een andere vereniging, dan heeft hij de toestemming nodig van zijn huidige vereniging. Krijgt hij deze toestemming niet, dan kun hij in het seizoen 2014/2015 alleen nog voor de huidige vereniging uitkomen.

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel